Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Korteweg 2 47-48 in Stellendam 3251 LE

Korteweg 2 47-48

3251 LE Stellendam
Vraagprijs € 82.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Zoekt u opslagruimte voor uw bedrijf, camper/ caravan of wilt u uw geliefde oldtimer veilig stallen dan is deze luxe afgewerkte dubbele storage box precies wat u nodig heeft. Op een kleinschalig terrein, veilig achter een elektrische poort is in 2018 project Goereebox opgeleverd. De boxen zijn gelegen op bedrijventerrein Korteweg achter kantoorpand De Kortenaer te Stellendam. Het totale plan omvat...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 56 m²
Lees meer

Omschrijving

Zoekt u opslagruimte voor uw bedrijf, camper/ caravan of wilt u uw geliefde oldtimer veilig stallen dan is deze luxe afgewerkte dubbele storage box precies wat u nodig heeft. Op een kleinschalig terrein, veilig achter een elektrische poort is in 2018 project Goereebox opgeleverd. De boxen zijn gelegen op bedrijventerrein Korteweg achter kantoorpand De Kortenaer te Stellendam. Het totale plan omvat 61 Goereeboxen, waarvan 1 toiletgebouw en zijn 24/7 toegankelijk.

EEN GOEDE INVESTERING
Naast de ruimte die de Goereebox biedt, maken de hoogwaardige afwerking, centrale locatie (binnen 500 meter van de N57) en flexibele invulling de boxen tot een interessante investering. De boxen zijn per direct beschikbaar.

Het betreft een dubbel Model “E” 9 meter diep, 7 meter breed en 4.6 meter hoog.

Voorzien van een dubbele deur, beide elektrisch en op afstand bedienbaar. Er is een 220V en een 3x380V aansluiting aanwezig. De ruimte is voorzien van duurzame ledverlichting en elektronisch beveiligd met doormelding. De unit heeft een gecertificeerde vloeistof dichte vloer.

De Goereebox biedt hoogwaardige betonwanden met 5 jaar garantie. De boxen zijn zeer degelijk gebouwd en daarmee van hoge kwaliteit. Groot voordeel is dat de box onderhoudsarm is. Activiteiten tot en met categorie 3.1 mogen plaatsvinden op het bedrijventerrein.

Er is een actieve vereniging van eigenaren in oprichting waarvan de bijdrage momenteel € 27,49 eur per maand per E unit bedraagt. De VVE heeft de opstallen verzekerd, de eigenaar dient slechts de inboedel te verzekeren of het adres aan te laten tekenen op zijn bestaande inboedel verzekering.

Het terrein biedt een gemeenschappelijke toiletruimte, is goed verlicht, voorzien van permanente camera beveiliging en afgesloten middels een elektrisch en op afstand bedienbaar schuifhek.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 82.000,- kosten koper Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 56 m² Vrije hoogte 460 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 56 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, krachtstroom, betonvloer
Prijs
€ 82.000,-
BTW belast
Ja
Oppervlakte
56 m²
Vrije hoogte
460 cm
Route van naar Korteweg 2 47-48, 3251 LE Stellendam

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.