Verkocht

Dorpsweg 1, HELLEVOETSLUIS

Verkocht

Omschrijving

Stel je eens voor…

Vrijstaand wonen op een schitterend perceel van 2.615 m2 in Nieuwenhoorn met grazende schapen voor de deur en de rust van een dorp. Vrijheid, ruimte, groen en een heel bijzondere plek.

Voormalig ‘Huisartsenpraktijk Nieuwenhoorn’ is gelegen op een beschutte plek en biedt uitzonderlijk veel mogelijkheden. Deze mogelijkheden dienen nog wel gerealiseerd te worden maar dit betekent dat invulling kan worden gegeven aan jouw eigen wensen. De woning biedt namelijk 443 m2 woonoppervlakte, een ongekend aantal meters. Ideaal om wonen en werken te combineren of voor een groot (samengesteld) gezin. Creëer dat wat jij wilt en nodig hebt. Of ga je een stap verder en ga je voor nieuwbouw? *1

Omgeven door groen en met een beschutte ligging biedt het perceel een oprit voor meerdere auto’s. Rondom is de tuin gelegen waarbij je op verschillende plekken een geweldig terras kunt realiseren en toch veel privacy kunt genieten. Op de meest fijne plekken geniet van je een ligging op het zuiden en westen. Gedurende de hele dag heb je dus de zon om je heen. Door het grote aantal vierkante meters perceel heb je gelegenheid om een grote overkapping, buitenkeuken of zelfs zwembad te plaatsen.

Door het gebruik als huisartsenpraktijk dient de lay-out van de woning, en de wijze waarop het gebruikt is, grondig aangepast te worden. Maar met circa 10 kamers op de begane grond realiseer je al snel prachtige ruimtes, grenzend aan de tuin, zoals een heerlijke woonkamer of grote woonkeuken. Daarnaast alle mogelijkheden om beneden slaapkamers en een badkamer te creëren, levensloop bestendig wonen is dus ook een optie aan de Dorpsweg.

Zakelijke mogelijkheden zijn er ook. Binnen het bestemmingsplan is de mogelijkheid om 25m2 vloeroppervlak ten behoeve van een aan-huis-verbonden bedrijf of een aan-huis-verbonden beroep te gebruiken. Uiteraard kan, indien gewenst, een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente om een groter aantal vierkante meters zakelijk te kunnen gebruiken. Ook met deze mogelijkheid blijft er voldoende ruimte over om wonen en werken samen te laten gaan.

Op de verdieping loopt de ruimte verder door met vijf (mogelijke) slaapkamers en twee badkamers. Ook hier kunnen ruimtes bij elkaar worden getrokken om zo een andere lay-out te creëren en grotere slaapkamers.

Laat je inspireren door de plek door een bezoek te brengen en ontdek het perceel en woonhuis met al haar mogelijkheden. 

Vrijstaand wonen op 2.615 m2 grond, 443 m2 woonoppervlakte in een oase van rust.

Dat is de Dorpsweg 1.

*1 Bekijk op www.ruimtelijkeplannen.nl voor de geldende criteria in het bestemmingsplan voor de mogelijkheden/nieuw te bouwen woonhuis.

Uitblinkers:
-gelegen op 2.615 m2 eigen grond;
-woonoppervlakte 443 m2;
-woonhuis dient volledig gerenoveerd te worden;
-aan de rand van het dorp Nieuwenhoorn gelegen;
-verwarming middels CV Intergas (2010) en Remeha (2020);
-niet-bewoningsclausule van toepassing (geen lijst van zaken/lijst van vragen);
-oplevering: in overleg.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding
In overleg
Datum laatste wijziging
2022-08-09 20:08:30
Status
Verkocht
Bouwjaar
1971
Dak
Bitumineuze dakbedekking
Isolatievormen
Gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel
E
Vervaldatum energielabel
2032-05-18
Plaats
Hellevoetsluis
Postcode
3223 bh
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging
Soorten warm water
Cv ketel, Cv ketel, Elektrische boiler eigendom
Parkeer faciliteiten
Op eigen terrein
Oppervlakte
443 ㎡
Inhoud
1445 ㎥
Gebouwgebonden buitenruimte
8 ㎡
Aantal kamers
15
Aantal slaapkamers
10
Aantal badkamers
2
Type
Tuin rondom
Staat
Aan te leggen
Bekijk alle kenmerken

Maak kennis met ons team

_E5A0425 kopiëren

Denise Moree

_E5A0499

Marijn de Zeeuw

_E5A0478

Simona Klay-Don

(Bel)afspraak maken?

Heeft u een vraag? Of wilt u ons iets laten weten? Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.