Verhuurd

Fazantenlaan 4, HELLEVOETSLUIS

Verhuurd

Omschrijving

U bent op zoek naar een specifieke ruimte voor uw sportschool of fysiotherapie praktijk? Of u wenst met meerdere medische professionals (gerelateerd aan sport) het pand te betrekken?

Dan is dit bedrijfspand van circa 259 m2 BVO, volledig gelegen op de begane grond, een schitterende (zicht)locatie met veel beweging van mensen door de ligging aan een grote parkeerplaats met nabij drie middelbare scholen, sporthal, voetbal-/handbalveld en sportverenigingen.

Het pand kent een breedte van circa 40 meter met diverse raampartijen waardoor u vanaf de weg en parkeerplaats goed zichtbaar bent. De entree met openslaande deuren is in het midden gelegen en kent een ruime opzet met aan de linkerzijde de mogelijkheid voor een balie (of kantoor) en aan weerszijden toiletruimtes. Aan de linkerzijde de toiletruimte voor de heren met wastafel, twee toiletten en twee urinoirs. Aan de rechterzijde een toiletruimte voor de dames met wastafel en twee toiletten. Aan de zijde ook een separaat invalide toilet.

Vanuit de entree heeft u aan de linkerzijde toegang tot een grote open ruimte van circa 86 m2 met aangrenzend de balie-/kantoorruimte die grenst aan de entree. In het verlengde van deze ruimte is de keuken van circa 15 m2 gelegen met opbergkasten met aangrenzend een hal (met deur naar buiten) en bergruimte.

Aan de andere kant van de entree geeft de gang toegang tot twee (multifunctionele) ruimtes van respectievelijk circa 21 m2 en 36 m2. Laatstgenoemde ruimte beschikt over een aangrenzende berging van circa 14 m2.

HUURPRIJS
€ 2.750,- per maand, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing.

HUURPERIODE
In overleg bespreekbaar, voorkeur is minimaal 5 jaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso. 

HUURVERHOGING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal (door verhuurder) worden opgemaakt op basis van het ROZ-model bedrijfsruimte met de daarbij behorende Algemene Bepalingen. Eventueel aangevuld met aanvullende bepalingen. 

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief BTW, te weten € 9.982,50.

BESTEMMING
Sport(gerelateerd).

PARKEREN
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig aan de voorzijde van bedrijfspand

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding
In overleg
Datum laatste wijziging
2022-09-09 16:22:31
Status
Verhuurd
Bouwjaar
1982
Bouwvorm
Bestaande bouw
Plaats
Hellevoetsluis
Postcode
3222 am
Ligging
Overig
0
259, 0, 1, Array, Array
Bekijk alle kenmerken

Maak kennis met ons team

_E5A0425 kopiëren

Denise Moree

_E5A0499

Marijn de Zeeuw

_E5A0478

Simona Klay-Don

(Bel)afspraak maken?

Heeft u een vraag? Of wilt u ons iets laten weten? Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.