Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Hellevoetsluis 3224 HB

Struytse Hoeck 92

3224 HB Hellevoetsluis

Omschrijving

Op de kop van het winkelcentrum de Struytse Hoeck worden 4 appartementen gerealiseerd op de eerste verdieping van het voormalige medische centrum.

De appartementen zijn voorzien van alle gemakken in huis én in de directe omgeving. Centraler wonen dan hier is onmogelijk. Boodschappen zijn zó gehaald, de Albert Heijn is in feite de voorraadkast. Voor een prachtige verse bos bloemen of...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 174.500,- tot € 209.500,- Gebruiksoppervlakte 70 m² t/m 93 m² Inhoud 210 m³ t/m 280 m³ Oplevering 01-12-2019 Aantal kavels 4 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

Op de kop van het winkelcentrum de Struytse Hoeck worden 4 appartementen gerealiseerd op de eerste verdieping van het voormalige medische centrum.

De appartementen zijn voorzien van alle gemakken in huis én in de directe omgeving. Centraler wonen dan hier is onmogelijk. Boodschappen zijn zó gehaald, de Albert Heijn is in feite de voorraadkast. Voor een prachtige verse bos bloemen of een moot vis van de weekmarkt hoef je eigenlijk alleen de straat maar over te steken. Bovendien wordt de lekkerste sushi bij de buren gemaakt. Wat valt er nog meer te wensen?

De driekamerwoningen zijn ongeveer 85 m2 groot. Er is een open keuken in de living. Iedere appartement heeft twee slaapkamers. In de zomer is het heerlijk vertoeven op eigen terras. Andere woningen hebben een Frans balkon. Zo haal je de zon letterlijk in huis.

De appartementen worden gerealiseerd in het voormalige medisch centrum. Parkeren kan in de directe omgeving. Je fiets kun je kwijt in de berging. Winkelcentrum de Struytse Hoeck is hét winkelcentrum van Hellevoetsluis. Er zijn zo’n 130 winkels vertegenwoordigd, van Jumbo en Lidl tot Hema en Xenos. Van kapper tot dierenspeciaalzaak, van opticien tot juwelier. Alles binnen handbereik. Hellevoetsluis zelf wordt omringt door water en natuur en heeft een prachtige historische haven en vesting, maar ligt ook centraal op 30 autominuten van Rotterdam.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 174.500,- - € 209.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 70 m² t/m 93 m² Inhoud 210 m³ t/m 280 m³ Oplevering 01-12-2019 Aantal kavels 4 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Appartement
Route van naar , 3224 HB Hellevoetsluis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.