Verkocht

Oudelandsedijk 57, ABBENBROEK

Verkocht

Omschrijving

Stel je eens voor…

"Hier is ‘t" staat letterlijk op de gevel, je hoort de geluiden van het platteland en kijkt uit over de polder. Alle ruimte op een perceel van 2268 m2 in een landelijke omgeving, levensloopbestendig maar op korte afstand van de dorpskern van Abbenbroek en dichtbij de A15. Deze onder architectuur ontworpen bungalow is in 1999 gebouwd, volledig geïsoleerd en heeft een dubbele garage. In een omgeving met voornamelijk oudere woningen een moderne eend in de bijt. De stoere staalconstructie geeft het huis zijn stevigheid maar het oog wil ook wat. Dat gelijkvloers niet altijd iets met leeftijd te maken heeft blijkt hier wel want er zijn voldoende kamers voor een gezin, een ruime achtertuin voor groenliefhebbers en fietsfanaten kunnen hun hart ophalen in de polders en recreatiegebied Bernisse.

De dorpskern van Abbenbroek heeft een supermarkt, er is een basisschool aanwezig en in het naastgelegen Heenvliet is de Albert Heijn tot 21:30 open. Aan voorzieningen geen gebrek.

Energielabel B, goede isolatie, zonnepanelen en een haard zorgen dat u er warmpjes bij zit in de winter. De inrichting dateert uit het bouwjaar en zal hier en daar gemoderniseerd kunnen worden maar op de basis valt weinig aan te merken. Die staat als een huis.

Het middelpunt wordt gevormd door de woonkamer van c.a. 50 m2 met aan de voor,- en achterzijde grote raampartijen. Je wilt immers optimaal van het uitzicht kunnen profiteren. De keuken ligt naast de woonkamer, biedt dus hetzelfde zicht op de tuin en doordat het huis hoger ligt dan de achtertuin zorgt dit voor een bijzonder ruimtelijke ervaring. De voordeur wordt weinig gebruikt want de deur van de bijkeuken is wel zo praktisch. Zeker met bijvoorbeeld de hond, die hier zijn eigen douche heeft.

Het grote vlonderterras dat grenst aan de woonkamer dient op enkele plekken hersteld te worden maar geeft een mooie idee van de mogelijkheden en is flink van formaat.

Aan de andere kopzijde van de woning zijn drie ruime slaapkamers gelegen, 2 van 16m2 en een van 15m2. Een prima formaat voor zowel een slaapkamer als een werkkamer. Onder dit deel van het huis bevindt zich een souterrain met de wasmachine en droger. Een souterrain biedt een zekere mate van daglicht waardoor hier bijvoorbeeld ook een sportruimte, wellness of bar kan worden ingericht.

Pal naast het huis staat de dubbele garage, gebouwd in dezelfde stijl. De garage is voorbereid op de komst van vloerverwarming en zodanig gebouwd dat deze (deels) onderkelderd kan worden. Krachtstroom is aanwezig en bestaat de wens om de garage aan de woning te koppelen dan biedt het bestemmingsplan hier ruimte voor (vergunningsaanvraag via de gemeente). Aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteitenzijn zijn ook toegestaan.

Kortom, een bijzonder mooi uitzicht, levensloopbestendig, dichtbij de dorpskern.

Dat is de Oudelandsedijk 57.

Uitblinkers:

– Bouwjaar 1999;
– 12 zonnepanelen;
– Vloerverwarming;
– Onderheid en volledig geïsoleerd;
– Fundering aan gepast om uit te graven indien een kelder wenselijk is.
– Staalconstructie geeft sterkte aan de woning
– Ontworpen door HDK architecten
– Dubbele garage met krachtstroom en voorbereiding t.b.v. vloerverwarming;
– Oplevering; in overleg.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding
In overleg
Datum laatste wijziging
2022-10-27 13:17:05
Status
Verkocht
Bouwjaar
1999
Isolatievormen
Volledig geisoleerd
Energielabel
B
Vervaldatum energielabel
2032-07-06
Plaats
Abbenbroek
Postcode
3216 ar
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom
Soorten warm water
Cv ketel, Vloerverwarming geheel, Cv ketel
Parkeer faciliteiten
Op eigen terrein
Oppervlakte
190 ㎡
Inhoud
738 ㎥
Externe buitenruimte
57 ㎡
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Type
Tuin rondom
Staat
Fraai aangelegd
Bekijk alle kenmerken

Maak kennis met ons team

_E5A0425 kopiëren

Denise Moree

_E5A0499

Marijn de Zeeuw

_E5A0478

Simona Klay-Don

(Bel)afspraak maken?

Heeft u een vraag? Of wilt u ons iets laten weten? Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.