Verhuurd

Pascalweg 19, HELLEVOETSLUIS

Verhuurd

Omschrijving

U bent op zoek naar een representatieve kantoorruimte in Hellevoetsluis? 

Dit kantoor-/bedrijfspand van circa 120 m2 BVO, begane grond en eerste verdieping, is gelegen op bedrijventerrein Kickersbloem II in Hellevoetsluis. 

Op de begane grond (circa 60 m2) is een onderhoudsarme kunststof pui geplaatst waardoor beneden extra kantoorruimte is gerealiseerd. Dit is nu in gebruik als (af te sluiten) spreekkamer en separate ruimte voor meerdere werkplekken. Door de openslaande deuren tussen de twee ruimtes kan ook een open grote ruimte worden gecreëerd. Aan de zijkant van de achterste ruimte is een kast gerealiseerd wat kan dienen als archief/opslag. De gehele begane grond is voorzien van tapijt, verwarming, airconditioning,, kabelgoten, internetaansluitingen en een systeemplafond. In de hal vindt u het toilet met fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De eerste verdieping (circa 60 m2) is één open ruimte met (afgeschermde) keuken voorzien van wasbak, koelkast en vaatwasmachine. Deze ruimte is ook voorzien van tapijt, verwarming, airconditioning, kabelgoten, internetaansluitingen en een systeemplafond. In de hoek de afgesloten technische ruimte met eigen CV-ketel (2006).

Indien gewenst heeft verhuurder ook een garagebox (circa 26 m2) aan de Pascalweg 68 in Hellevoetsluis te huur voor € 275,- exclusief BTW per maand, gelegen aan de achterzijde van de kantoorruimte.

HUURPRIJS
€ 1.150,- per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Naast de maandelijkse huurprijs zal door verhuurder een voorschot (bijdrage Vereniging van Eigenaren € 80,- per maand) worden berekend ten behoeve van de nader overeen te komen leveringen en diensten.

HUURPERIODE
In overleg bespreekbaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso. 

HUURVERHOGING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model bedrijfsruimte met de daarbij behorende Algemene Bepalingen. Eventueel aangevuld met aanvullende bepalingen. 

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief BTW en servicekosten.

BESTEMMING
Kantoor

PARKEREN
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig aan de voorzijde van het kantoor-/bedrijfspand.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding
In overleg
Datum laatste wijziging
2022-10-01 00:36:37
Status
Verhuurd
Bouwjaar
2006
Bouwvorm
Bestaande bouw
Plaats
Hellevoetsluis
Postcode
3225 le
Ligging
Bedrijventerrein
0
120, 0, 2, Array, Array
Bekijk alle kenmerken

Maak kennis met ons team

_E5A0425 kopiëren

Denise Moree

_E5A0499

Marijn de Zeeuw

_E5A0478

Simona Klay-Don

(Bel)afspraak maken?

Heeft u een vraag? Of wilt u ons iets laten weten? Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.