Verhuurd

Rijksstraatweg 69, HELLEVOETSLUIS

Verhuurd

Omschrijving

Aan de levendige winkelstraat de Rijksstraatweg is dit kenmerkende winkelpand (bouwjaar 2006) gelegen op een goede zicht locatie.

Het gebouw is opgeleverd in 2006 en bouwkundig en isolatie technisch gezien voldoet het aan de huidige maatstaven. De begane grond is onderverdeeld in drie units waarbij de linker- en rechterunit reeds in gebruik zijn. Het souterrain is in gebruik door deze twee huurders. In overleg kan bekeken worden of het mogelijk is een gedeelte van het souterrain te huren voor opslag. De eerste verdieping is in gebruik als appartement én kapsalon.

De te huur staande unit betreft een winkel-/praktijkruimte van 50 m2 op de begane grond gelegen, in het midden. Het kent een gezamenlijke (af te sluiten) entree die invidueel toegankelijk is. Het gaat om een ruimte van circa 5,30 meter breed en 9,50 meter diep waarbij de ingang is gelegen áchter de entree/hal. Derhalve heeft u niet de beschikking over een etalage grenzend aan de Rijksstraatweg. Op dit moment is er in de unit een beperkt aantal voorzieningen, in overleg met verhuurder kan dit worden gerealiseerd. Hierbij kan gedacht worden aan een (afgesloten) pantry en toiletruimte.

Op dit moment zijn de volgende voorzieningen aanwezig:
-systeemplafond met inbouwverlichting;
-plavuizen vloer;
-alarminstallatie;
-camera bewakingssysteem;
-eigen meterkast;
-mechanische ventilatie;
-gemeenschappelijke vloerverwarming.

Oplevering:
In overleg.

Huurprijs:
€ 585,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
€ 84,- per mand exclusief BTW

Huurtermijn:
Uitgangspunt van de huurovereenkomst is een huurperiode van 5 + 5 huurjaren. Andere huurtermijnen in overleg.

Betalingen:
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan voor de eerste van de maand, voor het eerst voor ingebruikname van het gehuurde.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks CPI alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van 3 huurtermijnen inclusief BTW.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding
In overleg
Datum laatste wijziging
2023-09-19 08:34:47
Status
Verhuurd
Bouwjaar
2006
Bouwvorm
Bestaande bouw
Plaats
Hellevoetsluis
Postcode
3222 kb
Ligging
Wijkwinkelcentrum, In woonwijk
0
50, 50, B1
Bekijk alle kenmerken

Maak kennis met ons team

_E5A0425 kopiëren

Denise Moree

_E5A0499

Marijn de Zeeuw

_E5A0478

Simona Klay-Don

(Bel)afspraak maken?

Heeft u een vraag? Of wilt u ons iets laten weten? Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.