Verkocht

Westduinweg 19a, OUDDORP

Verkocht

Omschrijving

Stel je eens voor…

Je eigen droomhuis bouwen met als uitzicht natuurreservaat de Westduinen aan de rand van de chique badplaats Ouddorp. Een unieke plek om een B&B of kleine theetuin te exploiteren vanuit huis. De duinen als buurman en na een drukke werkdag lekker uitwaaien op het strand. Door de grote populariteit van deze familiebadplaats is er een ruime keuze aan horecagelegenheden, strandpaviljoens, jachthavens en winkels en heeft dit Zuid- Hollandse dorp alles om vakantie te vieren. En dat 365 dagen per jaar. Bezoek de Mekkerstee, populair om de jonge geitjes in de lente en de heerlijke kaas, speeltuin de Flipjes, een begrip in de omgeving en verken de fiets- en ruiterroutes door de duinen en over het strand.

Goed bereikbaar is de kavel via de N57. Ouddorp vormt daarbij een prima uitvalsbasis richting Rotterdam of Noord- Brabant.

Onze huisarchitecten van HDK architecten te Rotterdam maken graag samen met u een uniek ontwerp voor deze unieke plek. Diverse opdrachtgevers in Ouddorp zijn u al voorgegaan.

Conform www.ruimtelijkeplannen.nl gelden o.a. de volgende regels:

– de inhoud van hoofdgebouwen inclusief aan- en uitbouwen bedraagt ten hoogste 750 m³;
– de goothoogte van hoofdgebouwen bedraagt ten hoogste 6 m;
– het gezamenlijk grondoppervlak van bijgebouwen en overkappingen mag ten hoogste 50% van de bij de woning behorende erven bedragen met een maximum van 75 m²; met dien verstande, dat onder erven wordt verstaan de bij de woning behorende gronden die zijn gelegen 3 m achter en evenwijdig aan de naar de weg gekeerde gevel van de woning en in het verlengde daarvan;
– de goothoogte van aan- en uitbouwen en bijgebouwen mag ten hoogste 3 m bedragen;

In collegiale samenwerking met Tanis & Akershoek Makelaardij.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding
In overleg
Datum laatste wijziging
2023-08-07 15:44:14
Status
Verkocht
Plaats
Ouddorp
Postcode
3253 lv
Ligging
Aan rustige weg, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Type
Geen tuin
Bekijk alle kenmerken

Is dit misschien de juiste zet?

Maak kennis met ons team

_E5A0425 kopiëren

Denise Moree

_E5A0499

Marijn de Zeeuw

_E5A0478

Simona Klay-Don

(Bel)afspraak maken?

Heeft u een vraag? Of wilt u ons iets laten weten? Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.