Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Bouwnummer (Bouwnummer 36) in Hellevoetsluis 3223

Bouwnummer (Bouwnummer 36)

3223 Hellevoetsluis
Koopsom € 397.000,- v.o.n.

Omschrijving

Gemeente Hellevoetsluis en partners ontwikkelen in de wijk Nieuw-Helvoet een nieuwe buurt: Stadsdorp 3223. Stadsdorp 3223 wordt een unieke nieuwe buurt in Hellevoetsluis. Hier worden de komende jaren nieuwe woningen, een sportcomplex, een zwembad en een kindcentrum gerealiseerd. Op een plek waar het al decennia bruist van energie en bedrijvigheid. Een thuis waar je nieuwe energie vindt, voor nu en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2021 Woonoppervlakte 140 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Gemeente Hellevoetsluis en partners ontwikkelen in de wijk Nieuw-Helvoet een nieuwe buurt: Stadsdorp 3223. Stadsdorp 3223 wordt een unieke nieuwe buurt in Hellevoetsluis. Hier worden de komende jaren nieuwe woningen, een sportcomplex, een zwembad en een kindcentrum gerealiseerd. Op een plek waar het al decennia bruist van energie en bedrijvigheid. Een thuis waar je nieuwe energie vindt, voor nu en in de toekomst!

Aan de Sportlaan in Hellevoetsluis ontstaat een bijzonder ruim opgezette wijk. De voormalige Helvoet locatie wordt getransformeerd naar een nieuwe woonwijk. In deze nieuwe wijk is veel aandacht voor ruimte, water en groen. De nieuwe woningen liggen op ruime percelen en rondom worden fraaie waterpartijen en veel groenvoorzieningen aangelegd. Ook aan de auto’s is gedacht. Er komt ruim voldoende parkeergelegenheid op zowel eigen terrein, in parkeerhoven als aan de openbare weg. At home in 2332 is een nieuwbouwproject voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en rust maar wel met alle voordelen van de stad binnen handbereik.

Een plek waar je straks praktisch vanuit je bed het zwembad in duikt. Na een korte fietstocht waai je uit op het strand of bezoek je één van de terrassen in de historische vesting van Hellevoetsluis.

Alle faciliteiten binnen handbereik
Voor je kinderen is het hier veilig opgroeien. Met het nieuwe kindcentrum in Stadsdorp 3223 lopen zij zó naar school. Het is de perfecte locatie voor mensen die de rust en gemoedelijkheid van een dorp zoeken, maar met alle faciliteiten binnen handbereik.

Herenhuizen Type A
Deze ruime herenhuizen zijn door hun grootte en groene woonomgeving ideale gezinswoningen. De woningen zijn verdeeld over 5 bouwblokken van ieder 4 woningen. De tussengelegen woningen worden aangeduid als type A1, de hoeken met A2 of A3. De plattegronden zijn allemaal nagenoeg identiek. De hoekwoning van het type A3 heeft een dwarskap. Hierdoor ontstaat er meer ruimte op de tweede verdieping. De overige verschillen zitten voornamelijk in de gevels en de ligging, waaronder de oriëntatie van de achtertuin. De bouwnummers 1 tot en met 4 hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Deze zijn gelegen in de achtertuin. De overige hoekwoningen zijn voorzien van een garage en een oprit.

Kortom; in Stadsdorp vind je de energie van toen, passend bij het leven van nu! Wat wordt jouw energieke toekomst in Hellevoetsluis?
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 397.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Bouwjaar 2021 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 140 m² Inhoud 531 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 1 auto Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend
Route van naar Bouwnummer (Bouwnummer 36), 3223 Hellevoetsluis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.