Mijn favorieten

Bedrijfshuisvesting


 


Een bedrijfspand aankopen of verkopen?

De aankoop of verkoop van uw bedrijfspand is bij De Zeeuw Makelaardij in vertrouwde handen. Met onze jarenlange ervaring en aanwezigheid op Voorne-Putten zijn wij vertrouwd met alle soorten bedrijfspanden, of het nu gaat om kantoren, bedrijfsruimte, beleggingspanden of winkelruimte. Aan de hand van een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen en eisen in beeld.
 


Verkoop van uw bedrijfspand

In het persoonlijke gesprek zullen we ook uw bedrijfspand samen bekijken. Aan de hand van dit gesprek en het bezichtigen van uw bedrijfspand stellen wij een verkoopplan op. Onderdeel van dit verkoopplan zijn de specifieke eigenschappen die het bedrijfspand heeft. De locatie, de mogelijkheden van de ruimte, mogelijkheden tot uitbreiding, informatie het bestemmingsplan, de juridische aspecten en milieuinformatie. Op basis van uw bedrijfspand, markteconomische ontwikkelingen en actuele marktinformatie ontvangt u van ons een verkoopvoorstel. Onderdeel van dit verkoopvoorstel is het bepalen van de vraagprijs en te verwachten opbrengstprijs van uw bedrijfspand. Cruciaal in het verkoopproces is (online) marketing om uw bedrijfspand op de juiste wijze te koop te zetten.
 


Aankoop van een bedrijfspand

U wenst een bedrijfspand aan te kopen, een belangrijke beslissing. U dient rekening te houden met de locatie, de mogelijkheden van het gebruik, het geldende bestemmingsplan en juridische aspecten. Daarnaast voldoet de ruimte van het bedrijfspand op dit moment aan de omvang van uw onderneming, maar welke ontwikkelingen verwacht u de aankomende jaren? Vraagstukken die van cruciaal belang zijn bij een rationele aankoop van vastgoed. Een vraagstuk waarin wij u goed kunnen begeleiden om samen met u de juiste keuzes te maken.