Mijn favorieten

Gratis waardebepaling

 

U wilt graag weten wat uw huis waard is. Met de gratis waardebepaling van De Zeeuw Makelaardij geeft één van onze makelaars u gratis een indicatie van de waarde van uw woning. Handig om te weten als u verkoopplannen hebt, maar ook met het oog op de toekomst. U wordt geheel vrijblijvend geadviseerd over de geschatte waarde van uw woning. Heeft u ook verkoopplannen dan adviseren wij u ook graag over de te hanteren vraagprijs en de strategie voor de verkoop van uw woning. Geheel gratis. 

 

Het bepalen van de waarde van uw huis

Om de waarde van uw huis te kunnen bepalen komen wij persoonlijk bij u langs. Na een korte kennismaking brengen wij onder andere de volgende zaken in beeld om de waarde van uw huis te bepalen:

-locatie van uw huis
-bouwjaar
-aantal m2 woonoppervlakte
-aantal m2 van uw perceel
-staat van afwerking
-bouwkundige staat
-omgeving

Aan de hand van bovenstaande zaken wordt de waarde van uw huis vastgesteld.

 

Waardebepaling huis Hellevoetsluis

Ons makelaarskantoor is gevestigd in Hellevoetsluis. Onze makelaars komen uit Hellevoetsluis en kennen hierdoor de huizen en de markt als geen ander. Specialist in Hellevoetsluis. De waardebepaling van uw huis in Hellevoetsluis verzorgen wij dan ook graag. Uiteraard kunnen wij u ook buiten Hellevoetsluis van dienst zijn. Wij verzorgen waardebepalingen op Voorne-Putten en op Goerree-Overflakkee.


 

Ik wil graag de waarde van mijn huis weten

U wilt graag weten wat de waarde van uw huis is? U kunt via ons contactformulier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. De makelaar komt persoonlijk bij u langs voor een afspraak die maximaal één uur duurt. U kunt uw huis aan de makelaar laten zien zodat wij een goed beeld krijgen van uw huis. Na afloop van het bezoek ontvangt u binnen enkele werkdagen een terugkoppeling van de makelaar van de geschatte waarde van uw huis.