Jouw hypotheek goed geregeld?

Plan huis verkopen Hellevoetsluis

Wij denken met je mee

Je wilt op zoek naar een nieuw huis. Dat begint met de eerste zet, wat kan ik lenen? Maar misschien nog wel belangrijker, wat wil ik lenen? Iets kunnen en willen zijn twee verschillende zaken. Want passen deze maandlasten wel bij mijn/onze situatie? Om goed beslagen ten ijs te komen doe je er verstandig aan eerst in gesprek te gaan met een hypotheekadviseur. Zo weet je precies waar je het zoeken moet. Voor een goede en betrouwbare hypotheekadviseur hoef je in ieder geval niet te zoeken, wij werken samen met de Hypotheekshop in Hellevoetsluis.

Bel ons gerust eerst

Gratis hypotheekverklaring

Jij weet wat je kunt en wilt. Nu is het zaak dat de verkoper, van de door jou gewenste woning, ook weet wat jij kunt. Is deze kandidaat concreet, al op gesprek geweest en zo ja kan hij of zij deze woning betalen? Dat doe je door het opmaken van een gratis hypotheekverklaring. Zo sta jij sterker en biedt je verkoper meer vertrouwen.

Wie regelt jouw hypotheekverklaring?

Pak zelf de regie

Wil je niet afwachten maar direct zelf schakelen? Plan een gratis en vrijblijvend hypotheekadvies gesprek in met Jeroen of Martijn van de Hypotheekshop.

Maak online zelf een afspraak