Mijn favorieten

Ons Team
 

Kennismaken met De Zeeuw Makelaardij?

 

Jouw pand. Ons antwoord.

Een woning koop je niet zo maar, het is een grote stap. En dat doe je meestal ook niet elke maand. Graag geven wij de antwoorden bij deze belangrijke beslissing. Heldere informatie bij het lastige aankoop en/of verkoopproces. Dat doen we met veel plezier. Vertrouw op onze antwoorden, onze reviews spreken voor zich. Zullen we kennismaken? Eén telefoontje en we zitten aan tafel. Op het moment waarop het jou schikt. Bezichtigen doen we ook ’s avonds of in het weekend. We staan altijd voor je klaar. Samen zijn we er voor jouw pand. Dat is ons antwoord.

 

Mooie verhalen? Antwoorden!

Elke vraag verdient een helder antwoord, zonder toestanden. Dus hanteren we één vast courtagetarief, all inclusive. Goedkopere makelaars lijken er altijd te zijn, maar sturen zij ook nooit extra rekeningen? All-in betekent bij ons dus inclusief BTW, advertenties, open dagen, social media, eventuele filmpjes, brochures, fotoboeken en alles wat we nodig hebben. Het kan maar helder zijn.

 

Specialist aan het woord.

We hebben twee specialismes: Tevreden klanten én Hellevoetsluis. We zijn marktleider in ons gebied, onze klanten komen jaren later graag terug. Dat hangt natuurlijk nauw met elkaar samen. We zullen er alles aan doen te blijven wie we zijn. Is dat een antwoord of niet?

 

Onze aanpak:

Verkopen van je woning

Je hebt een prachthuis, maar wilt een volgende stap maken. Of je moet. Elke situatie is anders, en vraagt om een eigen aanpak. Met jou zoeken we naar jouw antwoorden. Onze antwoord is een stappenplan. Niet standaard, wel helder.

 

· Een vrijblijvende waardebepaling. Nadat we op bezoek geweest zijn zullen we een advies geven over de verkoopstrategie en geven we een reële vraagprijs af. We bespreken samen alle plus- en minmunten van de woning. Natuurlijk leggen we je dan ook in alle rust onze werkwijze uit. Zijn er mogelijkheden het huis beter uit te laten komen? Schilderen? Opruimen? Reparaties?

· We laten een prachtige fotorapportage maken van de woning. Dat doen we met aandacht, want deze beelden zullen te zien zijn op Funda, Facebook, in onze etalage, de verkoopbrochure en onze site.

· Bezichtigingen. Ook in het weekend en ’s avonds. En natuurlijk zullen we de reacties altijd naar je terugkoppelen.

· Onderhandelingen. We begeleiden de onderhandelingen, geven je advies en gaan voor je door het vuur. We informeren je voortdurend over de vorderingen. En natuurlijk stellen we de koopacte op. Vervolgens verzorgen we de eindinspectie en helpen we je bij alle verdere notariële en juridische afhandelingen.

 

Aankopen van je woning

Je hebt een prachthuis gevonden. De roze bril staat op het puntje van de neus. Geen wonder, de verkoper presenteerde het huis prachtig en had een goed verhaal. Dat is precies het moment waar wij het verschil voor je kunnen maken. Als NVM aankoopmakelaar vertegenwoordigen we alleen jouw belang en kunnen we veel voor je betekenen:

 

· Het inspecteren van de bouwkundige staat, erfdienstbaarheden, e.d.

· Adviseren of een bouwkundige keuring noodzakelijk is.

· Inzicht geven in de waarde van de woning.

· Kennis delen over de huizenmarkt en lokale regelgeving.

· Je helpen bij het bepalen van de aankoopstrategie en daarbij ook letten op ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen.

· Het voeren van deskundige onderhandelingen om de verkoopprijs zo laag mogelijk te krijgen.

· Tijdwinst door deskundige afwikkeling van allerlei zaken.

· Ons netwerk openstellen. Wanneer je op zoek bent naar een taxateur, een hypotheekadvies of een notaris.

· Controleren van de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.

· Samen inspecteren van de woning voor de overdracht bij de notaris en er dan ook meteen aan denken de meterstanden te noteren.

 

Met alle plezier verzorgen we het gehele aankooptraject, maar je kunt er ook voor kiezen om deeldiensten af te nemen. Neem gerust contact op met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken.

 

Een woning voor je zoeken?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Door onderstaand formulier in te vullen, maar je een gratis zoekprofiel aan. Dan laten we je direct weten wanneer we denken dat er een match is. 

 

http://www.dezeeuwmakelaardij.nl/diensten/gratis_zoekopdracht/

 

Volg ons!

 

We zijn heel actief op Facebook, want daar liggen volop kansen. Volg ons, dan ben je op de hoogte van alles wat er speelt. En natuurlijk ben je dan als eerste op de hoogte van het laatste aanbod.