Mijn favorieten

Onze medewerkers

De Zeeuw Makelaardij

Marijn de Zeeuw
Marijn de Zeeuw
Register Makelaar Taxateur
0181-335710 06-43095805
Marijn is Register Makelaar & Taxateur, NVM- lid, Buitenstate makelaar en mede eigenaar van het bedrijf. Gespecialiseerd in de verkoop van (landelijk gelegen) woningen en paardenobjecten vindt u haar regelmatig in het buitengebied. Marijn is opgegroeid in Hellevoetsluis en kent door haar jarenlange ervaring als geen ander de lokale woningmarkt.
Victor van der Loo
Victor van der Loo
Partner & Makelaar K-RMT
0181-335710 06-24209332
Victor is Makelaar K-RMT en mede eigenaar van het bedrijf. Gespecialiseerd in de verkoop van woningen in Hellevoetsluis e.o. en daarnaast gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed. Heeft u een winkel of bedrijfsobject te verkopen of verhuren dan is Victor de aangewezen persoon. Victor is net als Denise geboren en getogen Hellevoeter en heeft een breed netwerk in en om Hellevoetsluis.
Denise Moree
Denise Moree
Office manager
Denise is uw eerste aanspreekpunt als het gaat om het maken van een afspraak, informatie over ons aanbod of nieuwbouwproject en de spil van het bedrijf. Sinds de oprichting in 2005 is Denise al onderdeel van ons team en zij is geboren en getogen Hellevoeter. Hierdoor kent zij Hellevoetsluis als geen ander en weet wat er speelt.