Mijn favorieten

Onze medewerkers

De Zeeuw Makelaardij

Wim de Zeeuw
Register Makelaar Taxateur
Wim de Zeeuw
Wim is mede eigenaar van het bedrijf en al 43 jaar Register Makelaar & Taxateur. Een schat aanvaring en deskundigheid helpen u bij het vinden van uw nieuwe huis of bedrijfsmatig object. Vanaf half januari 2019 zal Wim gaan genieten van zijn welverdiende pensioen.
Marijn de Zeeuw
Register Makelaar Taxateur
Marijn de Zeeuw
Marijn is Register Makelaar & Taxateur, NVM- lid, Buitenstate makelaar en mede eigenaar van het bedrijf. Gespecialiseerd in de verkoop van (landelijk gelegen) woningen en paardenobjecten vindt u haar regelmatig in het buitengebied. Marijn is opgegroeid in Hellevoetsluis en kent door haar jarenlange ervaring als geen ander de lokale woningmarkt.
Victor van der Loo
Partner & Makelaar K-RMT
Victor van der Loo
Victor volgt per medio januari 2019 Wim op als Partner in het bedrijf. Hij is Makelaar K-RMT en buiten de woningmakelaardij gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed. Heeft u een winkel of bedrijfsobject te verkopen of verhuren dan is Victor de aangewezen persoon. Victor is net als Denise geboren en getogen Hellevoeter en heeft een breed netwerk in en om Hellevoetsluis.
Denise Moree
Office manager
Denise Moree
Denise is uw eerste aanspreekpunt als het gaat om het maken van een afspraak, informatie over ons aanbod of nieuwbouwproject en de spil van het bedrijf. Sinds de oprichting in 2005 is Denise al onderdeel van ons team en zij is geboren en getogen Hellevoeter. Hierdoor kent zij Hellevoetsluis als geen ander en weet wat er speelt.