Huis kopen

Huis kopen Hellevoetsluis

De doordachte zet

De huizen liggen momenteel niet voor het oprapen. De vraag is groter dan het aanbod, dus is het logisch dat je graag als een van de eersten weet dat je droomhuis te koop staat. Soms is het fijn als een onafhankelijk paar ogen meekijkt. Wij kunnen je helpen zoeken naar die speld in die hooiberg en je begeleiden bij een verstandige aankoop.

 

Neem contact met ons op

Aankoopbegeleiding

Waar een woning gevonden wordt, gaat de roze bril op. De verkoper presenteert het huis prachtig en heeft een goed verhaal voor eventuele mindere punten. Juist dan kunnen wij als aankoopmakelaar je helpen. En doen we samen de juiste zet.

Wij kennen de markt, de regelgeving, de regio en kunnen je ontzorgen bij het gehele aankooptraject. Dan hebben we het over het hele pakket: van het inspecteren van de bouwkundige staat, advies over een eventuele keuring, inzicht in de waarde van het pand tot het bepalen van de aankoopstrategie en het voeren van deskundige onderhandelingen, met als inzet een zo gunstig mogelijke prijs, in een zo kort mogelijke tijd.

Wij hebben het netwerk om ook de taxatie, hypotheekadvies of de notaris te verzorgen. En we kennen de kleine lettertjes. We zetten graag een stap extra om stukken en aktes te controleren en weten alles van ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebepalingen. Wij zijn er bij de overdracht en bij de inspectie. En zetten, als alles achter de rug is, graag een flesje voor je koud.

Uiteraard kun je ook deeldiensten in het aankoopproces bij ons afnemen. Neem contact op voor de mogelijkheden of kom bij ons langs. We adviseren je graag bij je volgende, doordachte zet.

Neem contact op

Een stapje extra

Wie helpen jou bij de aankoop?