Inspiratie

Wij werken graag samen met bedrijven uit de omgeving. Dat is wel zo handig. Koop je een klus-huis en moet er een nieuwe keuken in? Dan weten wij waar je moet zijn. Heb je mooie foto’s nodig? Dan vragen wij of Kim bij je langs komt! Kortom: wij zetten de juiste mensen in.

Samen in de keuken

Op zoek naar je droomkeuken en graag volledige ontzorging bij de realisatie hiervan? Laat je hier inspireren door échte vandenBerg keukens.

Meer informatie

vandenBerg keukens

Fotografie & styling

Bij de verkoop van je woning speelt de fotografie en styling een bepalende rol. Met de juiste tactiek kun je de kleine details uitlichten of juist verstoppen. En met de juiste styling kan je woning nét wat hipper overkomen!

Als wij samen jouw woning verkopen, zetten we Kim in.

Zij maakt de mooiste plaatjes, waardoor je zelf nog gaat twijfelen of je wel écht wilt verhuizen…

Wat een plaatje

Social media

Het digitale tijdperk is al een poos geleden aangebroken en ook makelaars gaan daarin mee. Wel zo makkelijk! In één overzicht ons hele aanbod, maar ook andere informatie over De Zeeuw, kijkdagen en andere leuke weetjes.

De markt op

Gek op bloemen

Zelf niet zo creatief? Of geen tijd om een mooi boeket bij elkaar te zoeken? Dominique doet het graag voor je! Haar winkel vind je aan de Rijksstraatweg 318 en is donderdag, vrijdag en zaterdag geopend.

Meer informatie

De bloemetjes buiten zetten

Wij denken met je mee