Inspiratie

Wij werken graag samen met ondernemers en bedrijven uit Hellevoetsluis en omgeving. Dat is wel zo handig. Koop je een klus-huis en moet er een nieuwe keuken in? Dan weten wij waar je moet zijn. Heb je mooie foto’s nodig? Dan vragen wij of Kim bij je langs komt! Zet jij de bloemetjes buiten? Voor de leukste bloemisten in Hellevoetsluis. Kortom: wij zetten de juiste mensen in.

Even binnen kijken bij..

“Niet gelijk nee zeggen.” Zo klonken de woorden van Victor toen hij Melanie en Levi sprak over een te koop staande woning aan de Sacharovlaan, die op papier perfect overeenkwam met hun wensen. Waarom niet gelijk nee zeggen, zou je je afvragen?

Sommige woningen zijn parels in de dop. Je ziet het niet direct, maar de ruime en sfeer zijn perfect voor een bepaald koppel of gezin. Als makelaar dé taak om een echte matchmaker te zijn.

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk via onderstaande link de getransformeerde woning.

Lees het interview met Melanie en Levi

Make-over

Samen in de keuken

Op zoek naar je droomkeuken en graag volledige ontzorging bij de realisatie hiervan? Laat je hier inspireren door échte vandenBerg keukens.

Meer informatie

vandenBerg keukens

Fotografie & styling

Bij de verkoop van je woning speelt de fotografie en styling een bepalende rol. Met de juiste tactiek kun je de kleine details uitlichten of juist verstoppen. En met de juiste styling kan je woning nét wat hipper overkomen!

Als wij samen jouw woning verkopen, zetten we Kim in.

Zij maakt de mooiste plaatjes, waardoor je zelf nog gaat twijfelen of je wel écht wilt verhuizen…

Fotografie en Styling by Kim

Wat een plaatje

Social Media & Marketing

Het digitale tijdperk is al een poos geleden aangebroken en ook makelaars gaan daarin mee. Wel zo makkelijk! In één overzicht ons hele aanbod, maar ook andere informatie over De Zeeuw, kijkdagen en andere leuke weetjes.

Naast makkelijk ook heel belangrijk. Met onze strategie op online marketing creëren we een groot bereik voor jou bij de verkoop. En realiseren wij de beste resultaten. Megan Verhagen, onder andere columniste bij de Hellevoeter, zet voor ons en jou de beste woorden op papier. Van delen naar interactie. Van 0 naar meer dan 5.000 volgers op Social Media. Alles wordt uit de kast gehaald voor jouw verkoop.

Bekijk ons op Facebook

De markt op

Gek op bloemen

Zelf niet zo creatief? Of geen tijd om een mooi boeket bij elkaar te zoeken? Dominique doet het graag voor je! Met haar winkel, Dominique Bloembindster (BloemMomenten), is ze gevestigd aan de Rijksstraatweg 318 in Hellevoetsluis. Zij staat graag voor je klaar op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Bekijk de website van Dominique

De bloemetjes buiten zetten

Wij denken met je mee