Over ons

We zetten ons beste beentje voor

Het team van De Zeeuw

Het team van De Zeeuw zet zijn beste beentje voor. Altijd. Een woning kopen of verkopen is namelijk niet zo maar iets. Gelukkig is het ons werk en weten we wat we doen. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, service en betrouwbaarheid.

Vertrouw op de zet van de Zeeuw.

Marijn de Zeeuw

Marijn heeft samen met haar vader Wim de Zeeuw Makelaardij in 2005 opgericht. Naast Register Makelaar & Taxateur geniet zij vooral van woningen in het buitengebied. In het bijzonder woningen met een paard aan huis. Dit is haar grootste passie, paarden. Graag struint zij uren met haar paard over de stranden op Voorne-Putten. Deze passie combineert zij met het Buitenstate lidmaatschap. Marijn is opgegroeid in Hellevoetsluis en kent door haar jarenlange ervaring als geen ander de lokale woningmarkt.

Mail mij

Victor van der Loo

Victor heeft enkele jaren geleden het ‘stokje’ van Wim de Zeeuw mogen overnemen en is samen met Marijn eigenaar van De Zeeuw Makelaardij. Een echte Hellevoeter en kent de mensen en omgeving als geen ander. Hij geniet dan ook maximaal van het mooie eiland met de vele voorzieningen en de rust van de duinen en het strand. Zeker in combinatie met zijn gezin en honden. Naast zijn passie voor mensen en hun woningen is Victor gespecialiseerd in de aan- en verkoop van bedrijfspanden. Een mooie combinatie.

Mail mij

Denise Moree

Denise zorgt voor een warm welkom op kantoor en aan de telefoon. De spil van ons bedrijf en jouw eerste aanspreekpunt als het gaat om het maken van een afspraak, informatie over ons aanbod of nieuwbouwproject. Sinds de oprichting in 2005 is Denise al onderdeel van onze familie. Ook deze vaste waarde is een geboren en getogen Hellevoeter. Hierdoor kent zij Hellevoetsluis als geen ander en weet ze wat er speelt.

Simona Klay-Don

Wanneer je ons op kantoor bezoekt is er een grote kans dat je Simona ontmoet. Maar ook aan de telefoon heet ze je van harte welkom. Simona zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Afspraken inplannen en zorgen dat de administratie in kannen en kruiken is. Daarbij is ze altijd in voor een gezellig gesprek! Simona woont in Oostvoone en kent Voorne-Putten als geen ander.