Over ons

We zetten ons beste beentje voor

Het team van De Zeeuw

Het team van De Zeeuw zet zijn beste beentje voor. Altijd. Een woning kopen of verkopen is namelijk niet zo maar iets. Gelukkig is het onze passie en weten we wat we doen. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, service en betrouwbaarheid.

Vertrouw op de zet van de Zeeuw.

Marijn de Zeeuw

Marijn is eigenaar van De Zeeuw Makelaardij en heeft samen met haar vader Wim het bedrijf in 2005 opgericht. Naast Register Makelaar & Taxateur geniet zij vooral van haar gezin, haar paarden en het buitenleven. In haar vrije tijd tref je haar in de stal of op de rug van een paard tijdens een Endurance wedstrijd. Deze passie combineert zij met het Buitenstate lidmaatschap. Marijn is opgegroeid in Hellevoetsluis en kent door haar jarenlange ervaring als geen ander de lokale woningmarkt.

Mail mij

Victor van der Loo

Victor is KRMT makelaar bij De Zeeuw Makelaardij. Een echte Hellevoeter en kent de mensen en omgeving als geen ander. Hij geniet dan ook maximaal van het mooie eiland met de vele voorzieningen en de rust van de duinen en het strand. Zeker in combinatie met zijn gezin en honden. Naast zijn passie voor mensen en hun woningen is Victor gespecialiseerd in de aan- en verkoop van bedrijfspanden. Een mooie combinatie.

Mail mij

Denise Moree

Denise zorgt voor een warm welkom op kantoor en aan de telefoon. De spil van ons bedrijf en jouw eerste aanspreekpunt als het gaat om het maken van een afspraak, informatie over ons aanbod of nieuwbouwproject. Sinds de oprichting in 2005 is Denise al onderdeel van onze familie. Ook deze vaste waarde is een geboren en getogen Hellevoeter. Hierdoor kent zij Hellevoetsluis als geen ander en weet ze wat er speelt.

Christine den Otter

Wanneer je ons op kantoor bezoekt is er een grote kans dat je Christine ontmoet. Maar ook aan de telefoon heet ze je van harte welkom. Christine zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Afspraken inplannen en zorgen dat de administratie in kannen en kruiken is. Daarbij is ze altijd in voor een gezellig gesprek! Christine woont in Hellevoetsluis en kent Voorne-Putten als geen ander.