Wij zetten jou voorop

Welkom bij De Zeeuw, jouw woonreisleider in en om Hellevoetsluis. Opgericht in 2005 als een echt familiebedrijf door Wim en Marijn de Zeeuw, hebben we ons ingezet om meer te zijn dan een makelaarskantoor – een plek waar jij je thuis voelt.

 

Onze Missie

Voor ons draait het om meer dan stenen; het gaat om mensen, dromen en jouw reis naar het perfecte thuis of het succesvol verkopen van een geliefd huis. We begrijpen dat achter elke transactie jouw persoonlijk verhaal schuilt. Daarom staan luisteren en inleven bij ons voorop.

 

Onze Waarden

Vertrouwen: De basis van elke relatie die we opbouwen.
Luisteren: Om echt te begrijpen wat jij nodig hebt.
Kennis: Onze lokale kennis levert jou meer waarde.
Persoonlijkheid: Wij zijn meer dan makelaars; wij zijn adviseurs, denkers en vooral mensen.

 

Waarom De Zeeuw?

Met een scherp oog voor jouw unieke behoeften, een groot netwerk binnen Hellevoetsluis en de drive om tot het beste resultaat te komen, onderscheiden we ons als jouw voorkeursmakelaar. Onze aanpak combineert traditionele waarden zoals tijd en aandacht met moderne technieken – van doelgerichte social media campagnes tot aanlokkelijke videopresentaties van jouw woning.

 

Kom Thuis bij De Zeeuw

Of je nu jouw eerste huis koopt, een geliefde woning verkoopt of simpelweg advies nodig hebt over de markt, ons team staat voor je klaar. We nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek, bij jou thuis of in ons kantoor aan De Struytse Hoeck, om samen jouw volgende ‘beste zet’ te plannen.

 

De Zet van De Zeeuw. Niet zomaar een zet, maar een slimme zet naar jouw toekomst.

 

Maak kennis met ons team