Wonen

Aanbod

Bekijk hier het aanbod van De Zeeuw.

Bekijk het aanbod

Studio, rijtjeshuis of villa?

Woning verkopen

Als je de eerste stap hebt gezet, volgen er nog een heleboel. Geen zorgen, wij helpen je daarbij. We bepalen samen de vraagprijs en mogelijke opbrengst. We kijken naar plus- en minpunten van je woning en stellen een verkoopstrategie vast. We adviseren je over hoe je je woning optimaal kunt presenteren. Pas als we op één lijn zitten, gaan we verder. Dan zijn wij aan zet.

Woning verkopen

Tijd voor iets anders

Woning kopen

Eindelijk, je droomhuis gevonden. De roze bril staat op het puntje van je neus. Geen wonder, de verkoper had een topverhaal. Je wilt niet mis schieten. Dit is precies het moment dat wij het verschil voor je kunnen maken. Als NVM-makelaar zetten wij ons in voor jouw belangen en kunnen we veel voor je betekenen. Met alle plezier verzorgen we het gehele aankooptraject, van zoekopdracht tot ondertekening, maar je kunt ook deeldiensten afnemen.

Woning kopen

Droomhuis gevonden?

Paard aan huis

‘Buitenstate makelaars’ gaat verder dan alleen het aanbod aan landelijke woningen. We nemen je als koper aan de hand, en lopen van A tot Z met je mee.

Meer over buiten?

Buitenstate Makelaars

Wij houden van buiten

Gratis waardebepaling

Je wilt graag weten wat je huis waard is. Wij zetten onze kennis van de markt in onze regio graag in om je te helpen de waarde van je woning te bepalen. Met onze gratis waardebepaling krijg je van ons een indicatie van de geschatte waarde. Of het nu is om je het zetje te geven dat je nodig hebt richting verkoop, of met het oog op de toekomst, het is gratis en geheel vrijblijvend.

Gratis waardebepaling

Wat is jouw woning waard?

Gratis zoekopdracht

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuwe aanbod? Nog voor het op Funda te zien is? Of zie je door de bomen het bos niet meer. Doe dan de gratis zoekopdracht! Daarmee krijg je als eerste bericht zodra de woning wordt aangeboden.

Gratis zoekopdracht

Ga op zoek!

Recent verkocht

Recent verkocht

Recent verkocht

Wij helpen je verder!