Onder bod

Smitsweg 92, HELLEVOETSLUIS

Vraagprijs € 539.000 k.k. (onder bod)

Omschrijving

Stel je eens voor…

Een vrijstaand huis aan de Smitsweg in Hellevoetsluis. Een thuis met karakter! Dit charmante vrijstaande huis biedt een bijzondere combinatie van landelijk wonen en toch overal dichtbij. Op de fiets naar de winkels, restaurant De Smaeck van Hellevoet op de hoek en met de hond wandel je zo de polder in terwijl basis,- en middelbaar onderwijs zich op een steenworp afstand bevinden. Met een bescheiden woonoppervlak van 91 vierkante meter straalt het een intieme sfeer uit die uitnodigt tot een knus en warm thuis. Behoefte aan een grotere woning? Geen probleem. Het gehele kavel is bouwvlak waardoor dit huis conform de onderstaande bestemmingsregels aan jouw wensen kan worden aangepast. Een praktijkruimte of aan huis gebonden beroep, een paardenstal of simpelweg een groter woonoppervlak. Onderstaande regels gelden als leidraad voor de vergunningsaanvraag bij de gemeente. Meer informatie is te vinden via het Omgevingsloket.

De begane grond biedt naast de woon,- en eetkamer ook een bescheiden badkamer en de hal. Zie je de woonkeuken al voor je of overweeg je het huis levensloopbestendig te maken met een slaap,- en badkamer op de begane grond. Op die manier is een bungalow met logeerkamers op de verdieping een goed alternatief. In de huidige staat biedt de verdieping plaats aan drie slaapkamers die optisch ruim aandoen door de verhoogde nok. Boven de kamers bevindt zich een zolder.

Hoewel het huis enige modernisering vereist, biedt het een uitstekende kans voor renovatie en personalisatie en is het keurig onderhouden. Er is een bouwkundig rapport beschikbaar om te helpen bij het realiseren van een realistisch verbouwingsplan.

Met een groot stuk grond rondom het huis is er voldoende ruimte om een prachtige tuin te creëren en te genieten van het buitenleven. Kleinschalig dieren aan huis houden, een grote moestuin en een vrije ligging door de akker aan de achterzijde.

Kortom, echt een huis met mogelijkheden. Wil je die met eigen ogen komen bekijken? Maak een afspraak dan vertellen we je graag meer.

Dat is de Smitsweg 92.

Uitblinkers:

– Betonvloer op de begane grond onder de keuken en eetkamer;
– Hoofdgebouwen mogen uitsluitend worden gebouwd op de gronden die zijn voorzien van een bouwvlak;
– De gronden binnen het bouwvlak mogen voor 100% bebouwd worden;
– De goot- en bouwhoogte van hoofdgebouwen bedraagt ten hoogste de ter plaatse van de aanduiding 'maximale goot- en/of bouwhoogte' aangegeven hoogte;
– Het is niet toegestaan om bestaande hoofdgebouwen te splitsen in meerdere woningen;
– Het maximaal aantal wooneenheden bedraagt niet meer dan één per bestemmingsvlak, tenzij ter plaatse van de aanduiding 'maximum aantal wooneenheden' anders is aangeduid;
– Verhoogde nok;
– Grote schuur;
– Mogelijkheid om kleinschalig dieren te houden;
– Oplevering; flexibel bespreekbaar.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding
In overleg
Datum laatste wijziging
2024-04-15 09:13:49
Status
Onder bod
Vraagprijs
€ 539.000 k.k.
Bouwjaar
1910
Dak
Pannen
Isolatievormen
Gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel
G
Vervaldatum energielabel
2034-02-28
Plaats
Hellevoetsluis
Postcode
3222 aj
Ligging
Buiten bebouwde kom
Soorten warm water
Cv ketel, Cv ketel
Parkeer faciliteiten
Op eigen terrein
Woonoppervlakte
91 ㎡
Externe bergruimte
54
Inhoud
351 ㎥
Perceeloppervlakte
1900 ㎡
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Type
Tuin rondom
Staat
Normaal
Bekijk alle kenmerken

Maak kennis met ons team

de-zeeuw-team_22 voorkeur Denise

Denise Moree

Office Manager

de-zeeuw-team_39 voorkeur Marijn

Marijn de Zeeuw

Register Makelaar- Taxateur | Eigenaar

(Bel)afspraak maken?

Heeft u een vraag? Of wilt u ons iets laten weten? Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.